De Stentor

Weekend abonnement: 
 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over de krant
De Stentor is nieuws vanuit uw wereld. Actueel en betrouwbaar. Onze medewerkers hebben toegang tot alle belangrijke nieuwsbronnen ter wereld, en houden ook scherp in de gaten wat er gebeurt in onze eigen regio. Zo bieden we toonaangevend en relevant lokaal, regionaal, nationaal en internationaal nieuws. Met inspirerende bijlagen vol achtergronden en reportages. En met informatie over thema’s als gezondheid, uitgaan, reizen en geldzaken. De Stentor is altijd in de buurt, dus dichter bij wat er leeft en speelt.

Ook is het nieuws van de Stentor zeven dagen per week te lezen op de iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.

Over het proefabonnement
Neem nu een proefabonnement op de Stentor en profiteer van maar liefst 75% korting! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Uitgebreide omschrijving Cadeau abonnement: 
 

- Proefabonnement 6 weken voor €9,95,-
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor €20,-
- Cadeau proefabonnement 6 weken voor €18,-

Over het cadeau proefabonnement de Stentor
Wilt u iemand op een originele manier verrassen? Geef dan nu de Stentor 6 weken lang voor maar €18,- cadeau.

Een cadeau abonnement afsluiten is heel eenvoudig. U vult uw eigen gegevens en die van de ontvanger in op het formulier en geeft daarmee toestemming om het abonnementsgeld eenmalig van uw rekening af te laten schrijven. Vervolgens krijgen zowel uzelf als de ontvanger van het cadeau abonnement een bevestigingsbrief. Binnen 5 werkdagen begint de verzending en krijgt de ontvanger de krant naar keuze thuisgestuurd. 

Uitgebreide omschrijving Weekend abonnement: 
 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over het weekend proefabonnement de Stentor
Heeft u doordeweeks geen tijd voor de krant maar wilt u wel op de hoogte blijven? Neem dan een weekend proefabonnement op de Stentor en ontvang 13 zaterdagen de krant op zaterdag voor €20,-.

Met een weekend proefabonnement krijgt u zaterdagochtend al het regionale, landelijke en internationale nieuws op uw deurmat. U ontvangt iedere zaterdag een uitgebreide editie van de krant. Daarin vindt u allerlei extra's en speciale katernen over bijvoorbeeld reizen, wonen, tuinieren, mode en auto's. Bovendien kunt u in het weekend tijd en rust nemen om optimaal te genieten van uw krant.

Code voor bedankpagina: 

Mobile abo korte omschrijving: 
6 weken voor 9,95