Proefabonnement PZC

PZC

 

Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over de krant
PZC is de voornaamste bron van nieuws voor inwoners van Zeeland, waarbij de regio centraal staat. PZC brengt het nieuws van bij u ‘om de hoek’, maar ook landelijk en internationaal nieuws mag zeker niet ontbreken. PZC wordt iedere dag door 56.000 mensen gelezen en de krant verschijnt in 4 edities die verschillen per woonplaats.

Ook is het nieuws van de PZC zeven dagen per week te lezen op de iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.

Over het proefabonnement
Neem de PZC nu 6 weken op proef voor maar € 9,95. U profiteert dan van maar liefst 75% korting op uw proefabonnement! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-05-2015 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. PZC gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.