Proefabonnement Limburgs Dagblad

Limburgs Dagblad

 

 

Over het Limburgs Dagblad
Limburgs Dagblad is hét regionale dagblad dat Zuid-Limburg van nieuws voorziet. De krant verschijnt in maar liefst 3 verschillende edities, Parkstad, Zuid en Westelijke Mijnstreek. Het is afhankelijk van uw woonplaats welke editie u ontvangt, zo krijgt u altijd nieuws op maat. Naast nieuws uit de regio worden er onderwerpen uit binnen- en buitenland onder de aandacht gebracht.

Over het proefabonnement van het Limburgs Dagblad
U kunt het Limburgs Dagblad nu met maar liefst 70% korting proberen. Dat betekent dat u dit dagblad 5 weken lang krijgt thuisbezorgd voor maar €15,25. Zo krijgt u de mogelijkheid om het Limburgs Dagblad op uw gemak zelf te beoordelen.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-10-2014 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. Limburgs Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.