Proefabonnement Het Parool

Het Parool

Over het proefabonnement
Ga naar de website van Het Parool voor de lopende aanbieding

Over de krant
Het Parool is de krant voor de regio Amsterdam. Dit dagblad heeft de hoogste oplage in de regio en is bovendien belangrijke gids op cultureel gebied.

Het Parool bestaat uit de nieuwskrant en het themakatern PS, waarin dagelijks wisselende thema’s zoals sport, kunst, wonen en reizen aan de orde komen. Bovendien wordt iedere zaterdag het stadsmagazine PS van de Week bij de krant bezorgd. Iedere dag wordt het Parool al door 245.00 mensen gelezen.

Proefabonnement afsluiten

Het is helaas niet mogelijk een proefabonnement op Het Parool via ProbeerEenKrant.nl af te sluiten. Klik op de link hieronder om een proefabonnement af te sluiten bij de uitgever.

150 voor €125,70

Het Parool is een krant die u wil verrassen en inspireren. Die u als enige bijpraat over al het nieuws uit uw stad Amsterdam maar ook het wereldnieuws, het landelijke nieuws en wat dat voor u betekent. Een krant voor Amsterdammers en iedereen die verbonden is met de hoofdstad. Amsterdammers, en iedereen die geïnteresseerd is in Amsterdam, is de krant een onmisbare nieuwsbron en de belangrijkste gids op het gebied van kunst, cultuur en lifestyle.Ontvang Het Parool 15 maanden lang voor maar 24,95 per maand en krijg daar een gratis 7 inch Empire tablet bij cadeau! 

€125,70
€374,25