Proefabonnement Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad

 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend abonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over de krant
Eindhovens Dagblad is er voor inwoners van Eindhoven en omgeving en brengt u het regionale, nationale en internationale nieuws thuis. Eindhovens Dagblad wordt iedere dag door maar liefst 101.000 mensen gelezen. Bovendien verschijnt de krant in 7 edities die verschillen per woonplaats, zo leest u altijd nieuws op maat.

Ook is het nieuws van het ED zeven dagen per week te lezen op de E-paper, iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.

Over het proefabonnement
Neem nu een proefabonnement op het ED en profiteer van maar liefst 75% korting! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-05-2015 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. Eindhovens Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.