Proefabonnement De Twentsche Courant Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia

 
 

Over de krant
De Twentsche Courant Tubantia besteedt aandacht aan regionale, landelijke en internationale actualiteiten. Zo weet u niet alleen wat er in Nederland speelt, maar ook wat er gebeurt bij u om de hoek. De Tubantia wordt iedere dag door 115.000 mensen gelezen en verschijnt in 6 edities, die verschillen per woonplaats.

Ook is het nieuws van De Twentsche Courant Tubantia zeven dagen per week te lezen op de iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.

Over het proefabonnement
Neem nu een proefabonnement op De Twentsche Courant Tubantia en profiteer van maar liefst 75% korting! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-05-2015 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. De Twentsche Courant Tubantia gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.