Proefabonnement De Twentsche Courant Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over de krant
De Twentsche Courant Tubantia besteedt aandacht aan regionale, landelijke en internationale actualiteiten. Zo weet u niet alleen wat er in Nederland speelt, maar ook wat er gebeurt bij u om de hoek. De Tubantia wordt iedere dag door 115.000 mensen gelezen en verschijnt in 6 edities, die verschillen per woonplaats.

Over het proefabonnement De Twentsche Courant Tubantia
Profiteer nu van een zeer voordelig proefabonnement op De Twentsche Courant Tubantia; 6 weken voor € 9,95. Dat betekent dat u de krant met 75% korting thuis bezorgd krijgt, 6 weken lang van maandag tot en met zaterdag. Neem nu een proefabonnement op de Tubantia en probeer de krant in alle rust en voordelig!

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 01-08-2014 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. De Twentsche Courant Tubantia gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.