Proefabonnement De Stentor

De Stentor

 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over de krant
De Stentor is nieuws vanuit uw wereld. Actueel en betrouwbaar. Onze medewerkers hebben toegang tot alle belangrijke nieuwsbronnen ter wereld, en houden ook scherp in de gaten wat er gebeurt in onze eigen regio. Zo bieden we toonaangevend en relevant lokaal, regionaal, nationaal en internationaal nieuws. Met inspirerende bijlagen vol achtergronden en reportages. En met informatie over thema’s als gezondheid, uitgaan, reizen en geldzaken. De Stentor is altijd in de buurt, dus dichter bij wat er leeft en speelt.

Ook is het nieuws van de Stentor zeven dagen per week te lezen op de iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.

Over het proefabonnement
Neem nu een proefabonnement op de Stentor en profiteer van maar liefst 75% korting! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-05-2015 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. De Stentor gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.