Proefabonnement Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden

Over de krant
Dagblad van het Noorden verschijnt in Groningen, Drenthe en omstreken. Het doel van dit dagblad is om lezers te bedienen van nieuws op maat en betrokken te houden bij de regio. Niet alleen lokaal en regionaal nieuws komen aan de orde, maar ook de actualiteiten uit binnen- en buitenland. Dagblad van het Noorden verschijnt in 9 verschillende regio-edities en wordt iedere dag gelezen door maar liefst 427.000 mensen.

Proefabonnement afsluiten

Het is helaas niet mogelijk een proefabonnement op Dagblad van het Noorden via ProbeerEenKrant.nl af te sluiten. Klik op de link hieronder om een proefabonnement af te sluiten bij de uitgever.

36 voor €18,00

Dagblad van het Noorden brengt je 6 ochtenden per week op de hoogte van het laatste nieuws uit jouw eigen regio en uiteraard van landelijk nieuws en zaken die de wereld aangaan. Actueel, compact en compleet, met speciale aandacht voor Groningen en Drenthe. Met de sportbijlage op maandag en op zaterdag DVHN Weekend. Een heerlijke leesbijlage met interviews en reportages, recensies, mode, culinair, reizen en lifestyle, en vaste items als de puzzelpagina, columns en rubrieken. En natuurlijk de wekelijkse populaire woonkrant Wonen&Co. Al het nieuws uit jouw regio dichterbij met een abonnement op Dagblad van het Noorden!

€18,00
€18,00