Proefabonnement Brabants Dagblad

Brabants Dagblad

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 25,-

Over de krant
Brabants Dagblad is een regionaal nieuwsblad voor inwoners van Noord- en Oost-Brabant. Deze krant staat niet alleen iedere dag vol met nieuws uit de regio, ook landelijk nieuws krijgt meer dan voldoende aandacht. Brabants Dagblad heeft elke dag maarliefst 133.000 lezers en de krant verschijnt in 7 verschillende regio-edities.

Over het proefabonnement Brabants Dagblad
Neem nu Brabants Dagblad 6 voor slechts € 9,95,-. U profiteert dan van meer dan 75% korting op uw proefabonnement! Bovendien heeft u rustig de tijd om de krant zelf te beoordelen, zonder gelijk aan een langlopend abonnement vast te zitten.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 01-08-2014 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.