Proefabonnement Brabants Dagblad

Brabants Dagblad

 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-

Over de krant
Brabants Dagblad is een regionaal nieuwsblad voor inwoners van Noord- en Oost-Brabant. Deze krant staat niet alleen iedere dag vol met nieuws uit de regio, ook landelijk nieuws krijgt meer dan voldoende aandacht. Brabants Dagblad heeft elke dag maarliefst 133.000 lezers en de krant verschijnt in 7 verschillende regio-edities.

Ook is het nieuws van Brabants Dagblad zeven dagen per week te lezen op de E-paper, iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten

Over het proefabonnement
Neem nu Brabants Dagblad 6 weken op proef voor maar € 9,95 u profiteert dan van maar liefst 75% korting! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-05-2015 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.