Proefabonnement BN DeStem

BN DeStem

 

- Proefabonnement 6 weken voor € 9,95
- Weekend proefabonnement 13 zaterdagen voor € 20,-
 

Over BN DeStem
BN DeStem is hét regionale dagblad dat West-Brabant en Zeeuws Vlaanderen van nieuws voorziet. Maar liefst 114.000 mensen lezen BN DeStem dagelijks en de krant verschijnt in 7 verschillende edities, afhankelijk van uw woonplaats. Naast nieuws uit de regio worden er onderwerpen uit binnen- en buitenland onder de aandacht gebracht.

Ook is het nieuws van BN DeStem zeven dagen per week te lezen op de E-paper, iPad app en smartphone app. Abonnees die zes dagen per week de krant ontvangen hebben gratis toegang tot al deze digitale nieuwsproducten.
 
Over het proefabonnement
Neem nu BN DeStem 6 weken op proef voor maar € 9,95. U profiteert dan van maar liefst 75% korting! En u heeft rustig de tijd om de krant en de digitale nieuwsproducten zelf te beoordelen. U ontvangt de krant zes dagen per week thuis én u heeft toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Ik verleen éénmalig toestemming het abonnementsgeld automatisch af te schrijven van mijn:

Indien wij geen correcte gegevens van u ontvangen. zal de verwerking van deze aanvraag enige vertraging oplopen.

* = verplicht veld

Deze aanbieding is geldig tot en met 30-05-2015 en zolang de voorraad strekt. Het proefaanbod geldt alleen als er op het bezorgadres de laatste drie maanden geen gebruik is gemaakt van een (proef)abonnement. BN DeStem gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Op alle informatie die u aan ons verstrekt is de Wet bescherming Persoonsgegevens van toepassing. In het colofon en op de website van de krant treft u nadere informatie aan.