Privacy Statement

Inleiding

ProbeerEenKrant.nl is een onderdeel van Wegener Media, nader aangeduid als Wegener. Wegener is de wettelijk verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. Een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens. De gegevensverwerking is door Wegener gemeld bij het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Vastleggen en verwerking van gegevens

In het kader van de dienstverlening worden persoonsgegevens vastgelegd. ProbeerEenKrant.nl en Wegener gebruiken gegevens van abonnees, klanten en bezoekers van de website voor de uitvoering van de (abonnee)overeenkomst. Daarnaast worden de gegevens verwerkt om te informeren over interessante aanbiedingen van producten en/of diensten van ProbeerEenKrant.nl, andere websites van Wegener en voor het doen van aanbiedingen van zorgvuldig geselecteerde partners. Hierbij trachten wij rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie kunt u een briefje onder vermelding van ‘blokkering’ sturen naar:

Wegener Media
Manager KCC Consumentenmarketing
Postbus 235
5201 HB ‘s-Hertogenbosch

Uw e-mailadres echter, zal uitsluitend door ProbeerEenKrant.nl worden gebruikt om u te informeren over de status van een via ProbeerEenKrant.nl aangevraagd proefabonnement of om te reageren op een verzoek tot contact via het contactformulier.

Beveiliging gegevens

Wij maken gebruik van veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens.

Klikgedrag en Cookies

Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden zoals de door een bezoeker meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om voor u relevante informatie op de pagina’s die u bezoekt te plaatsen, bijvoorbeeld speciale berichten in uw interessevelden of aanbiedingen van adverteerders. Op deze wijze kan onze dienstverlening aan u verder worden geoptimaliseerd.

Daarnaast maken wij bij het aanbieden van diensten gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestandje dat, bij bezoek aan de website, wordt geplaatst op de harde schijf van uw computer. Een cookie bevat gegevens, zodat u als bezoeker kan worden herkend, telkens als u de website bezoekt. Het is dan mogelijk om de website speciaal op u in te stellen en/of het inloggen te vergemakkelijken.

U kunt in uw browser cookies buiten werking stellen, zonder dat dit vergaande gevolgen heeft voor uw gebruik van de website. Het gevolg kan dan echter zijn dat bepaalde onderdelen minder of niet meer toegankelijk voor u zijn.

Links naar andere websites

Op de website treft u een aantal links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor het privacystatement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacystatement. Check daarom regelmatig het privacystatement voor een update van ons privacybeleid.

Vragen

Als u nog vragen heeft over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met:

Wegener Media
Manager KCC Consumentenmarketing
Postbus 235
5201 HB ‘s-Hertogenbosch

Apeldoorn, 19 oktober 2010