Overzicht regionale dagbladen

Op deze pagina treft u een overzicht van alle proefabonnementen die ProbeerEenKrant.nl u momenteel aanbiedt.

BN DeStem

Met een proefabonnement op BN DeStem blijft u naast het landelijke- en wereldnieuws, op de hoogte van al het regionale nieuws van West-Brabant en Zeeuw Vlaanderen. Neem nu een proefabonnement van 6 weken voor € 9,95 en profiteer van 75% korting.

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad is een regionaal nieuwsblad voor de inwoners van Noord- en Oost-Brabant. Met een proefabonnement krijgt u 6 weken de krant voor € 9,95 thuisbezorgd. Dat is 75% korting op uw abonnement. Tip: u kunt ook een proefabonnement cadeau geven!

De Gelderlander

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland en is er vanzelfsprekend voor de inwoners van Gelderland. Profiteer nu van onze aanbieding en neem De Gelderlander 10 weken lang met 75% korting op proef.

De Stentor

De Stentor is nieuws vanuit uw wereld. Actueel en betrouwbaar. Onze medewerkers hebben toegang tot alle belangrijke nieuwsbronnen ter wereld, en houden ook scherp in de gaten wat er gebeurt in onze eigen regio. Sluit nu een proefabonnement af en lees de eerste 6 weken voor € 9,95.

De Twentsche Courant Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia is de voornaamste bron van regionaal nieuws in Twente. Sluit nu zeer voordelig een proefabonnement af en ontvang De Twentsche Courant Tubantia 6 weken thuis voor € 9,95. Dan profiteert u van 75% korting!

Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad brengt u dagelijks het regionale, nationale en internationale nieuws thuis. Neem nu met 75% korting een proefabonnement van 6 weken en lees het zelf! Tip: doordeweeks geen tijd voor de krant? Neem een weekend proefabonnement, 13 zaterdagen voor €25,-.

PZC

PZC is de voornaamste bron van nieuws voor inwoners van Zeeland. Ontdek PZC op uw gemak met een proefabonnement van 6 weken voor € 9,95 en profiteer van 75% korting.

AD Amersfoortse Courant

AD Amersfoortse Courant is er voor mensen in Amersfoort en de regio Soest, Bunschoten, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Nijkerk en Barneveld. Iedere dag staat AD Amersfoortse Courant weer vol met groot en klein nieuws uit de buurt, stad en uit de regio.

AD de Dordtenaar

AD de Dordtenaar is er al jarenlang voor inwoners van Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam en Hendrik Ido Ambacht. AD de Dordtenaar brengt u het regionale nieuws, zo blijft u op een eenvoudige manier betrokken bij uw buurt

AD Groene Hart

Dagelijks brengt AD Groene Hart het laatste nieuws uit Alphen, Gouda en Woerden. Maar dat niet alleen, ook actualiteiten uit de omliggende gemeenten krijgen voldoende aandacht. Deze krant is dan ook een belangrijke bindende factor binnen deze regio.