Overzicht regionale dagbladen

Op deze pagina treft u een overzicht van alle proefabonnementen die ProbeerEenKrant.nl u momenteel aanbiedt.

BN DeStem

Met een proefabonnement op BN DeStem blijft u naast het landelijke- en wereldnieuws, op de hoogte van al het regionale nieuws van West-Brabant en Zeeuw Vlaanderen. Neem nu een proefabonnement van 6 weken voor € 9,95 en profiteer van 75% korting. U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app van BN DeStem. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Brabants Dagblad

Brabants Dagblad is een regionale krant voor de inwoners van Noord- en Oost-Brabant. Met een proefabonnement krijgt u 6 weken de krant voor € 9,95 thuisbezorgd, dat is 75% korting. U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app van Brabants Dagblad. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

De Gelderlander

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland en is er vanzelfsprekend voor de inwoners van Gelderland. Met een proefabonnement krijgt u 6 weken de krant voor € 9,95 thuisbezorgd, dat is 75% korting. U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app van De Gelderlander. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

De Stentor

De Stentor is nieuws vanuit uw wereld. Actueel en betrouwbaar. Onze medewerkers hebben toegang tot alle belangrijke nieuwsbronnen ter wereld, en houden ook scherp in de gaten wat er gebeurt in onze eigen regio. Sluit nu een proefabonnement af en lees de eerste 6 weken voor € 9,95. U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de iPad app en smartphone app van de Stentor. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

De Twentsche Courant Tubantia

De Twentsche Courant Tubantia is de voornaamste bron van regionaal nieuws in Twente. Sluit nu zeer voordelig een proefabonnement af en ontvang De Twentsche Courant Tubantia 6 weken thuis voor € 9,95. Dan profiteert u van 75% korting! U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de iPad app en smartphone app van De Twentsche Courant Tubantia. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

Eindhovens Dagblad

Eindhovens Dagblad is een regionale krant voor de inwoners van Eindhoven en omgeving. Met een proefabonnement krijgt u 6 weken de krant voor € 9,95 thuisbezorgd, dat is 75% korting. U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de E-paper, iPad app en smartphone app van het ED. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

PZC

PZC is de voornaamste bron van nieuws voor inwoners van Zeeland. Ontdek de PZC op uw gemak met een proefabonnement van 6 weken voor € 9,95 en profiteer van 75% korting. U heeft met dit proefabonnement ook zeven dagen per week toegang tot de iPad app en smartphone app van de PZC. Zo blijft u volledig op de hoogte van het laatste nieuws. Waar, wanneer en hoe u 't wilt. Het proefabonnement eindigt automatisch.

AD Amersfoortse Courant

AD Amersfoortse Courant is er voor mensen in Amersfoort en de regio Soest, Bunschoten, Leusden, Woudenberg, Scherpenzeel, Nijkerk en Barneveld. Iedere dag staat AD Amersfoortse Courant weer vol met groot en klein nieuws uit de buurt, stad en uit de regio.

AD de Dordtenaar

AD de Dordtenaar is er al jarenlang voor inwoners van Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam en Hendrik Ido Ambacht. AD de Dordtenaar brengt u het regionale nieuws, zo blijft u op een eenvoudige manier betrokken bij uw buurt

AD Groene Hart

Dagelijks brengt AD Groene Hart het laatste nieuws uit Alphen, Gouda en Woerden. Maar dat niet alleen, ook actualiteiten uit de omliggende gemeenten krijgen voldoende aandacht. Deze krant is dan ook een belangrijke bindende factor binnen deze regio.